Schema

För att få en uppfattning om hur helgen kommer se ut är här ett schema från tidigare år. Aktuellt detaljschema kommer publiceras innan anmälningsstart.

Fredag
Kvällen –   Grillning, umgänge, utdelning av goodie-bags, lek på Slottsjorden. Drop in.

Lördag
08:00 – Samling vid spelplanerna i Frösakull.
08:30 – Genomgång av regler och dagens upplägg.
08:45 – Uppvärmning på stranden!

09:00 –    Spelstart
12:00 –    Lunch på stranden. Tag gärna med eget vatten och ev. mellanmål.

14:30 – FINAL!

15:00 –     Turneringen avslutas. Tillbaka till Halmstad, förbereda sig för kvällens fest.

Kvällen –     Fördrink, sittning och fest på Hotell Tylösand.

Söndag
Brunch på Svarta Örnshuset.

Grillkväll – fredag

Helgen inleds på fredagen med en välkomstkväll! Vi kommer att grilla, bjuda på dryck, korv, bröd samt tillbehör. Fina goodie-bags kommer att delas ut och det blir lekar, mingel och lite information inför helgen. Skönt häng helt enkelt!

Tävlingen – lördag

På lördagen är själva beachvolleybollturneringen på Frösakulls strand, direkt norr om Tylösand. Var på plats klockan 8:00 ute vid planerna. Det blir genomgång av spelregler samt peppig uppvärmning. Klockan 09:00 drar matcherna igång. Är man inte på plats vid matchens start förlorar laget…

Det kommer finnas tydliga spelscheman för dagen och ni kommer på plats att få info kring vilket gruppspel ert lag är med i. Det kommer att vara gemensamt ansvar att döma varandras matcher, så läs noggrant igenom spelreglerna (hittar du här). Vid lunchtid bjuder vi på lunch och dricka. Ta gärna med något eget extra litet tilltugg, det blir en lång dag.

Middag och fest – lördag kväll

På kvällen är det dags att skaka av sig sanden och var görs detta bättre än på Hotell Tylöhus?

På kvällen slår vi upp dörrarna till fördrink och mingel, därefter väntar middag med underhållning, vin och inte minst prisutdelning! När maten är uppäten och vinnarna har firats så väntar en hel natts dans, allt med fantastisk utsikt över havet. Det ingår vin till maten och hela kvällen kommer en bar att stå till vårt förfogande. Så växla in lite jourkomptimmar hos landstinget för att kunna maxa. Tillsammans gör vi kvällen till gyllene tider!

Brunch – söndag

Om man anmälde sig tidigt lyckades man kanske knipa en plats till den utomordentligt populära söndagsbrunchen på Svarta Örnshuset. Hurra! Där brunchar vi i fin miljö, har vi tur skiner solen och vi kan återhämta oss och mysa ute i trädgården.
Öppet: