Anmälan

Anmälan planeras att öppna i maj, så håll ögonen öppna!

Lag
För er som har ett spikat lag på 6-8 spelare. Utse en som anmäler er alla! När max antal lag (32 st) är anmälda sätts ert lag upp på reservlistan.

Supporter
För dig som vill vara med på AT Beach 2021 men hellre hejar på från sidan av spelplanen (eller bara chillar i solen och äter glass). Kom ihåg att du kan delta som supporter oavsett om du har ett bestämt lag du supportar eller ej. Om du ändå är sugen på att spela men inte har ett lag kan du här anmäla intresse för spel så försöker vi ordna en plats i ett lag.

För länk till respektive anmälan, se Facebook-eventet. Anmälan har inte öppnat ännu, håll ögonen öppna!

Pris
Aktuellt pris publiceras längre fram.

I priset ingår en fredag med aktiviteter, grillning och dryck, en sprudlande volleybollturnering på lördagen inkl lunch, med efterföljande middag och fest på Tylöhus. Söndagens härliga brunch kostar 199:- utöver anmälningsavgiften.

Oavsett om ni tränat hela vintern och våren och smashen sitter som en smäck, om ni är naturliga talanger som kommer briljera utan att träna, om ni överhuvudtaget inte är intresserade av att vinna men gärna spelar för att det är roligt eller om ni helst håller er ifrån planen och istället vill supporta/hänga på stranden/bara umgås så ser vi fram emot er anmälan! Vi ses i sommar!