Är du/ni sugna på att delta i AT-beach 2018 men funderar på var ni ska bo?! Kanske har ni inte varit i Halmstad innan och klurar lite på var man kan kvarta i Sveriges finaste sommarstad!? Lugn. Vi ska försöka hjälpa er på vägen.

Nedan ser ni länkar till hotell, campingar och vandrarhem som förhoppningsvis kan erbjuda boende 27-29 juli! Kom ihåg att vara ute i god tid, Halmstad är en populär sommarstad och boenden bokas snabbt upp den här perioden. Det går också att höra av sig till AT BEACH om man känner sig vilsen och behöver vägledning i boendefrågan. Kontakta oss. Och glöm inte heller kolla igenom er kontaktlista på mobilen. Kanske har du en gammal kursare eller kompis som gör AT i Halmstad? Vi vill såklart underlätta så mycket som möjligt för er! Kom och joina sommarens roligaste AT-event! 

Vissa boenden ligger centralt med gångavstånd till butiker, restauranger och caféer. Andra ligger nere vid Tylösand med närhet till spelplats och kvällens festlokal. Behöver du få en överblick över Halmstad? Kolla då in Hitta i Halmstad

 

Airbnb

 

Hotell Tylösand

 

Best Western Plus Grand Hotell Halmstad

 

Clarion Collection Hotell Norre Park

 

First Hotell Mårtenson

 

Scandic Hallandia

 

Tylebäck Hotell och Konferens – Sweden Hotels

 

Hotell Amadeus

 

Halmstad Hotell & Vandrarhem STF Kaptenshamn

 

Hotell Continental Sweden Hotels

 

Hotell Natti Natti

 

Halmstad Camping

 

Vilshärad Camping

 

First Camp Tylösand