Anmälan är öppen sedan 25/4! Lagplatserna till årets AT Beach tog slut rekordsnabbt! Reservlistan är full och laganmälan har därför stängt. Det finns fortfarande ett fåtal platser kvar för er som vill komma som supporters. I supporteranmälan går det även att fylla i intresse att vara med i ett redan skapat lag så det finns alltså fortfarande chans att vara med som spelare under helgen, vi placerar då in dig i ett lag som har platser över. Länk till personanmälan.

Pris spelare: 870 kr
Pris supporter: 750 kr
I priset ingår en fredag med aktiviteter, grille och dryck, en sprudlande volleybollturnering på lördagen inkl lunch, med efterföljande middag och fest på Tylöhus. Söndagens härliga brunch kostar 170 kr utöver ovanstående.

Oavsett om ni tränat hela vintern och våren och smashen sitter som en smäck, om ni är naturliga talanger som kommer briljera utan att träna, om ni överhuvudtaget inte är intresserade av att vinna men gärna spelar för att det är roligt eller om ni helst håller er ifrån planen och istället vill supporta/hänga på stranden/bara umgås så ser vi fram emot er anmälan! Vi ses i sommar!

4 reaktioner till “Anmälan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s