Anmälan:

Anmälan är just nu stängd och vi i Halmstad jobbar vidare för AT Beach 2019!

Schema för helgen:

Fredag
            Ankomst till Halmstad.
18:30 –    Grillning, umgänge, lek, på Slottsjorden, drop-in.

Lördag

08:15 –     Samling vid spelplanerna i Frösakull

08:45 –     Spelstart
12:00 (ca) –    Lunch på stranden (utan spelstopp). Tag gärna med eget vatten och ev. mellanmål.

16:00 (ca) –     Turneringen avslutas. Tillbaka till Halmstad, göra sig fin inför kvällen.
18:00 –     Fördrink, sittning och fest på Hotell Tylösand.

Söndag

11:00 –     Brunch på Svarta Örnshuset.
Hemfärd.

Grillkväll – fredag

Helgen inleds 18.30 med en välkomstkväll med grillning! Vi kommer att bjuda på dryck,  god korv, bröd samt tillbehör. Fina goodie-bags kommer att delas ut och det blir lekar, mingel och lite information inför helgen. Skönt häng helt enkelt!

Tävlingen – lördag

På lördagen är själva beachvolleybollturneringen, som vi har på Frösakulls strand, direkt norr om Tylösand. Man ska vara på plats klockan 8.15 ute vid planerna. Det blir genomgång av spelregler samt peppig uppvärmning. Klockan 08:45 drar matcherna igång. Är man inte på plats vid matchens start förlorar man sin första match…

Det kommer finnas tydliga spelscheman för dagen och ni kommer på plats att få info kring vilket gruppspel ert lag är med i. Det kommer att vara gemensamt ansvar att döma varandras matcher, så läs noggrant igenom spelreglerna (hittar du här ). Vid lunchtid bjuder vi på lunch och dricka.

Middag och Fest – Lördag kväll

På kvällen är det dags att skaka av sig sanden och var görs detta bättre än på Hotell Tylöhus?
Kl 18:15 slår vi upp dörrarna till fördrink och mingel, sen väntar middag med underhållning, vin och inte minst prisutdelning! När maten är uppäten och vinnarna har firats så väntar liveband och DJ, allt med fantastisk utsikt över havet. Det ingår vin till maten, men hela kvällen kommer en bar stå till vårt förfogande. Så växla in lite jourkomptimmar hos landstinget så blir kvällen extra glammig! Tillsammans gör vi kvällen till gyllene tider!

Brunch – Söndag

Om man anmälde sig tidigt lyckades man kanske knipa en plats till den utomordentligt populära söndagsbrunchen på Svarta Örnshuset. Hurra!
Öppettider:    kl 11.00 – 14.00.